Garasje med utleieenhet Dette prosjektet er opprinnelig en dobbeltgarasje med saltak.


Kunden ønsket å gjøre den om til utleieenhet med både tilbygg og påbygg. I tillegg tegne den strammere i stilen. Påbygget er tegnet med pulttak og en annen type kledning enn opprinnelig. Fasaden mot sørvest er brutt opp med et parti hvit liggende kledning for å gi den mer liv. I 1.etasje er den ene av garasjeplassene tegnet om til inngangsparti med entre, en bod med utvendig adkomst og en med innvendig adkomst både fra garasjen og entreen.

I tillegg er det også vaskerom/teknisk rom og trapp til 2.etasje. Garasjeplassen er erstattet med et tilbygg med carport mot sørøst. 2.etasje er utvidet med et tilbygg mot nordøst slik at det blir plass til kombinert stue/kjøkken, TV-stue, to soverom og bad.
Utgang via skyvedører både fra stue og TV-stue til veranda mot nordvest. Verandaen har en kombinasjon av glass- og spilerekkverk. Bebygd areal, Bya er totalt ca 153 m3 inkl tilbygg og veranda. Innvendig bruksareal, Bra i 2.etasje er ca 84 m2. Et spennende prosjekt der en tidligere dobbelt garasje har blitt et lite hus.