Året som snart er omme har vært mitt beste år hittil. Mange nye kunder har kontaktet meg for tegneoppdrag, og flere faste kunder har kommet med nye oppdrag. Takk for tilliten! De fleste oppdragene har vært tegning av tilbygg og/eller påbygg til eksisterende boliger. Tilbygg og påbygg kan være litt forvirrende så her har jeg skrevet litt om forskjellen. Andre oppdrag har vært tegning av ny planløsning, hagestue, vinterhage, garasje, terrasse, boliger og leiligheter. Jeg spør alltid kunden om lov til å bruke tegningene til markedsføring. Mange sier ja, og de prosjektene viser jeg enten her på bloggen, på facebook eller hjemmesiden. Jeg har flere prosjekt som ikke er lagt ut enda, men disse kommer. Her kan du feks lese om et av årets siste prosjekt, enebolig med to tilbygg.

Bildet under er et kollasje av noen av prosjektene jeg har jobbet med i år. Alle oppdragene er spennende fordi de er så forskjellige. Det jeg liker aller best er å få litt frie tøyler i forhold til planløsninger. Det er som et slags puslespill der rommene skal «passe sammen» og utgjøre en funksjonell enhet. Tror jeg har skrevet om det i et annet innlegg også.

fasade-s

Her kan du lese om en enebolig med påbygg og tilbygg med hybelleilighet. Dette var et av årets første prosjekt som er under oppføring nå, og som jeg vil følge framover. Kanskje kommer det et eller flere innlegg underveis.

Her er vårt eget prosjekt i år, frittstående hagestue. Den ble ferdig i sommer og har vært mye brukt. Oppfølging kommer til våren når vi starter sesongen igjen. Nå i julen har den fungert som ekstra kjøleskap 🙂 Her er et annet hagestueprosjekt, tilbygg til enebolig. Vinterhagestue er også populært, her kan du lese mer. Jeg har også tegnet tilbygg til flere hytter, men disse er ikke lagt ut enda. Her er imidlertid en fritidsbolig vist i flere 3D varianter. Jeg var på kurs tidligere i år og lærte mer om rendering av bilder. I den forbindelse laget jeg flere forskjellige bakgrunner til samme bilde. Påbygg av 2.etasje har også vært et av prosjektene jeg har jobbet med. Her kan du lese om dette.

Jeg har også vært litt rundt i landet og sett mange flott bygninger. Spesielt er jeg svak for gamle hus og gårdstun. På Øvre Verket var det utrolig koselig!

Håper dere har blitt inspirert av prosjektene mine. Jeg tegner det meste og vil gjerne tegne for dere også. Del gjerne 🙂

 

 

Pin It on Pinterest