I år har jeg jobbet med mange forskjellige prosjekter. Noen har vært utfordrende og veldig spennende, mens andre har vært mindre og enklere. Ingen prosjekt er like og det er nettopp det som er så gøy! Prosjektene har vært nye planløsninger i eksisterende boliger, garasjer, tilbygg i varierende utgaver, nye eneboliger tegnet fra scratch, leilighetsbygg og ikke minst hagestuer og vinterhager. Det har det vært stor etterspørsel etter i år. Her er et utvalg av det jeg har tegnet.

Persp vest 21 12

Dette er årets siste prosjekt. En flott enebolig med bl a skråtak, åpen himling og vinterhage. Dette prosjektet kommer i egen blogg senere.

Persp NV 15 12

Denne eneboligen har jeg tegnet tilbygg til. Kunden ønsket soverom, stort bad og vaskerom i tilbygget. I tillegg har inngangspartiet blitt utvidet og fått overbygg. Mer om dette prosjektet i eget blogginnlegg senere.

Plantegning

Dette prosjektet er ny planløsning av kjelleretasje. Her kan du lese mer. Persp v

Her har jeg tegnet dobbelgarasje med bod. Kunden ønsket isolert bod + sykkelbod i tilknytning til garasjen. Bak garasjen er det tegnet delvis åpen bod til bl a tilhenger. Vises ikke på bilde.

Persp utvendig

Denne spennende boligen er tegnet med hybelleilighet. Hoveddelen er på et plan med høy åpen himling innvendig som gir fantastisk romfølelse. Hybelleiligheten er på to plan med to soverom i 2.etasje. Mer om denne kommer i eget blogginnlegg senere.

Inngangsparti

Her har jeg tegnet hybelleilighet i tilbygg til garasje. Mer om dette prosjektet finner du her

Persp utv okt 15

Hagestuer og vinterhager er i vinden som aldri før. Mer om denne hagestuen kan du lese her

Innvendig

Denne hagestuen kan du lese mer om her

Persp NV

Tilbygg med større inngangsparti og takark med soverom og balkong. Mer om dette prosjektet her

Persp okt

Jeg tegner også for en utbygger. Dette er et av prosjektene jeg har tegnet i år. Enebolig med carport.

Persp 2

Denne enebolig er tegnet med inspirasjon fra gamle bygninger med svalgang. Mer om denne her

Dette er bare noen av prosjektene jeg har jobbet med i år. Flere prosjekt kommer på bloggen eller ny oppdatert webside i januar. Ønsker du hagestueinspirasjon kan du lese hagestuekavalkade her

Har du byggeplaner - tegner jeg byggemeldingstegninger for deg i plan, snitt og fasader. I tillegg også 3D visninger om du ønsker det. Ta kontakt her

Pin It on Pinterest