I 2018 har jeg jobbet med mange forskjellige prosjekt. Flest tilbygg og påbygg som tidligere år, men også nybygg. 2018 har vært mitt beste år siden jeg startet opp i 2012. Veldig gøy at flere og flere ønsker å bruke meg når prosjektene deres skal tegnes. Kundene mine bor i hele landet, fra Finnmark i nord til Rogaland i sør. Kundene som bor innenfor en radius av ca to timers kjøring fra Sandefjord, drar jeg på befaring til. Øvrige kunder sender meg det jeg trenger på mail og det fungerer veldig bra!

Jeg skal vise noen av prosjektene i dette innlegget. Prosjektene som allerede ligger ute på bloggen, eller nettsiden linker jeg til. Øvrige blir lagt ut så snart som mulig. Jeg viser ikke alle prosjektene da ikke alle er relevante å vise + at noen kundene ikke ønsker det.  Tegningene til kunden leveres i plan, snitt og fasader påsatt hovedmål. Mål og snitt viser jeg ikke på nettsiden/bloggen.

 

Dette prosjektet finner du mer om her

Her kan du lese mer om dette prosjektet.

Mer om dette prosjektet finner du her

Her kan du lese mer om dette prosjektet.

Dette prosjektet finner du her

Mer om dette prosjektet her

Dette prosjektet kan du lese mer om her

Mer om dette prosjektet her

Prosjektene under er ikke lagt ut enda, men kommer.

Tilbygg til enebolig.

Tilbygg til enebolig.

Tilbygg over to plan - eldre enebolig.

Modernisering av enebolig.

Tilbygg til hytte.

Tilbygg og påbygg til hytte.

Tilbygg til enebolig.

Innleggene uten link blir lagt ut etterhvert. Kanskje har en eller flere av årets prosjekt gitt inspirasjon til nettopp dine byggeplaner? Ta kontakt her så hjelper jeg deg med tegninger til ditt drømmeprosjekt.

GODT NYTTÅR!

Pin It on Pinterest