Denne eneboligen er planlagt bygget på en fantastisk utsiktstomt i Røyken kommune. Tomten ligger høyt og fritt med utsyn over Vestfjorden. På tomten har det tidligere stått en hytte som nå er revet.

Boligen har en kombinasjon av flatt og skrått tak, fasadestein og trepanel. Vinduene er med og uten sprosser, firkantet, skrå og runde. En spennende kombinasjon som skiller seg fra mengden. Stor deilig terrasse med glassrekkverk som ivaretar utsikten.

Boligen følger den delvis skrå tomten og har stor garasje, bod og vaskerom i underetasjen. En slak gangvei snor seg opp på hver side av garasjen og leder opp til hovedinngang og biinngang. På hovedplanets hoveddel er det masterbedroom med garderobe og bad, 2 soverom, bad, romslig gang og stor stue med åpen kjøkkenløsning og katedrallignende takhøyde. I tillegg stort romslig kontor, bad og bod i egen «avdeling» på hovedplanet.

Innvendig fasadestein gir spennende effekt mot store vinduer og fantastisk utsikt! Et utrolig spennende hus som skal bygges av Tømrermestrene Isager og Olander og eies av Heidi og Carsten Isager.

2014-05-19 11.54.08

Nydelig utsiktstomt!

Persp stue

Boligen er i hovedsak på et plan med garasje og boder i underetasje. Stuen åpenbarer seg med en fantastisk utsikt mot sjøen og har høy åpen himling.

Perspektiv SØ

Fasaden er en kombinasjon av tre og fasadestein. Fasadestein er også tenkt brukt innvendig på deler av stuen og kjøkkenet. Et råtøft hus med spennende løsninger!

Jeg skal følge byggeprosessen videre med blogger, bilder og tegninger så følg med!

Pin It on Pinterest