Kunden ønsket å stramme opp huset med en annen farge på fasadene, vinduer/dører + nye vinduer hovedsakelig i stue og kjøkken. Huset er rødt med blå vinduskarmer og vinduene er delt inn med horisontale sprosser. Jeg foreslår å fjerne sprossene på alle vinduene + de små vinduene på soverommene for å gjøre huset mer tidsriktig.

Her er frontfasaden slik det er. Fargeforslagene vises fra denne fasaden.

Dette forslaget er vist med lysgrå farge på veggene og mørkgrå vinduer med hvitt listverk rundt. Rekkverket på balkongen + søylene under er i samme mørkgrå farge.

Denne fargen heter Kjønnrøkt dempet. Her er vinduene i samme farge som over, mørkgrå med hvitt listverk. Rekkverket er også mørkgrått, mens søylene er hvite.

Grønn Empir er også tøft hvis en liker litt farge. Vinduene som vist over. Rekkverk i mørkgrå og hvite søyler. Her vises kjøkkenvinduet i front uten vertikale sprosser.

Her er fasaden vist i mørkgrå. Vinduene er også mørkgrå med hvitt listverk. Rekkverk i samme farge som huset og hvite søyler.

Her er alt hvitt unntatt vinduene som også her er mørkgrå.

Husfasaden er vist i fem forskjellige farger. Det finnes mange farger på markedet så det kan være vanskelig å velge. Fargevisningene  gjør forhåpentligvis valget enklere for kunden.

Hvilken farge likte du best?

 

 

Pin It on Pinterest