Denne hagestuen er tegnet med 10 cm isolasjon i veggene beregnet for bruk i forkant og etterkant av sommeren, forlenge sommeren i begge ender. I forhold til terrenget er det tegnet mursokkel på ca 1 m med liggende kledning over. Terrenget skal fylles inntil på to sider. Jeg har tegnet inn peis som kan benyttes på kjølige sommerkvelder, våren og høsten. Bak peisen er deler av veggen kledd med stein. Samme type stein er foreslått på murveggen i bakkant, på peisen og pipen. Det gir flott effekt mot hvite vegger.

Taket har høy åpen himling med innfelt glassparti som slipper inn masse lys.

Plantegning

Hagestuen er romslig med et gulvareal på 32 m2. Den åpne himlingen vil gi enda mer romfølelse, lys og luft. Jeg har tegnet sofagruppe foran peisen med spiseplass ved siden av. Et bredt trinn ned til terrassen er koselig å sitte på med kaffekoppen. Fasade Sør

Frontfasaden med 4 felts skyvedører fra Grønt Fokus. Over skyvedørene har jeg tegnet fastfeltsvinduer.Terrasse i forkant.

Fasade Nord

Baksiden av hagestuen med innfelt glassparti i taket og deler av veggen + pipe kledd i stein. Stipling viser hagestuen under bakkenivå.

Persp utv

Her er hagestuen utvendig vist i enkel 3D visning.

Jpeg til bloggFasaden på kortveggene er like med to smale vinduer ved siden av hverandre. Stipling på vinduene viser åpningsretning. Stipling for øvrig viser hagestuen under bakkenivå.

 

Pin It on Pinterest