Årets sommer har ikke vært den beste, selv ikke her i Vestfold hvor jeg bor. Det har likevel vært bedre her enn mange andre steder i landet. Mange ønsker seg en hagestue å sitte i når været ikke er på topp. Lune sommerkvelder i hagestuen er så utrolig koselig. Vi har selv bygget hagestue i år og har brukt den nesten hver dag, Her spiser vi, slapper av på sofaen, leser, strikker og nyter kosen. Vår er frittstående i tilknytning til terrassen. Hagestuen over er et tilbygg med bod i enden og balkong over. En fin kombinasjon. Taket «rundt» balkongen har glass over hagestuen og er tett over boden. Foldedører åpner nesten hele fasaden og gjør hagestuen til en del av terrassen/hagen utenfor. Bildet viser foldedørene åpne.

plantegning-1-etasje

Her er plantegningen av hagestuen og boden. Boden har inngang fra utsiden. Døren inn til boligen fra hagestuen er opprinnelig utgangsdør via kjøkken.

plantegning-2-etasje

Plantegning av 2.etasje med balkong. Utgang til balkong via to dører.

vest

 

Her vises frontfasaden med balkongen, og eksisterende fasade i venstre hjørne. Vinduene i 2.etasje er byttet ut med dører med et lite vindu på sidene. I 1.etasje sees kjøkkendøren som nå er tegnet inn i hagestuen.

fasade-sor-001

Fasade mot syd.

fasade-n

Fasade mot nord med dør og vindu til boden.

rev-picture-4

Perspektivbilde gir et flott inntrykk av hvordan det blir.

 

 

Pin It on Pinterest