Jeg tegner tilbygg, påbygg, nye planløsninger og fasade endring.

Jeg tegner hytter og fritidsboliger.

Min idè - blir til dine ønsker

Ideen til Ditt Tegnekontor tok sakte men sikkert form etter å ha jobbet noen år som teknisk tegner på arkitektkontor. Jeg tegnet alt fra anneks til eneboliger og leiligheter. Arbeidsverktøyet mitt var, da som nå, tegneprogrammet Archicad. Prosessen med å «bygge» en bolig fra scratch ved hjelp av dette fantastiske verktøyet, er kjempespennende!

Ingen prosjekter er like, ingen dager er like, ingen kunder er like, alt er på en måte nytt hele tiden, og det er derfor jeg liker dette så godt!

Da jeg ble overtallig i 2010, var det utrolig trist og kanskje måtte legge tegningen på hylla pga «dårlige tider» i byggebransjen. Men det vil likevel alltid finnes kunder, og hva med småkundene tenkte jeg. De som ikke skal bygge leilighetskompleks og store prosjekter.

De som «bare» skal bygge tilbygg, hagestue, garasje, eller mindre prosjekter. De vil jeg tegne for. I starten var dette konseptet. Men, ganske snart fikk jeg kunder som ønsket leilighetsbygg og enebolig.

Nå tegner jeg det meste, og elsker utfordringer!

7

Hei, jeg er Ingunn Herlø Thorstensen

Jeg er innehaver av Ditt Tegnekontor og kommer fra Sandefjord. Her bor jeg sammen med min samboer Jan. Har 4 voksne barn, 3 sønner og en datter. I tillegg er jeg så heldig å ha blitt farmor til en nydelig jente. Er glad i alt som har med kreativitet å gjøre. Har strikkedilla og er glad i blomster og hage. Veldig kjekt at du er innom nettsiden min. Ta gjerne kontakt hvis jeg kan bidra med mine tjenester. Vil og nevne at jeg også jobber som miljøarbeider på Signo Vivo i Andebu. Der jobber jeg med døve autister en fast helg i måneden og av og til som vikar på kveldstid. Jeg behersker tegnspråk og kan gjøre meg forstått.

Min Nisje - er ditt alternativ

Min nisje er å være et alternativ til deg som ikke ønsker å benytte deg av arkitekttjenester.

Jeg hjelper deg med tegning og utforming av prosjektet ditt enten det er stort, eller lite. Kundene mine er privatpersoner, byggefirmaer, utbyggere, ferdighusfirma og andre. Og alle de positiv tilbakemeldingene jeg får gir masse inspirasjon. Jeg tegner det du som kunden vil ha, og leverer det som byggemeldingstegninger i plan- snitt- og fasadetegninger + evt inntegning på situasjonskart. 

Tegner også innvendige og utvendige 3D tegninger. Jeg forholder meg til byggeteknisk standard, og innhenter informasjon/hjelp om nødvendig.

Min erfaring - til din fordel

Jeg benytter tegneprogrammet Archicad som jeg har jobbet med siden 2006. Kunnskapen om tegneprogrammet og tekniske løsninger har jeg tilegnet meg via to kurs på Arktis/Graphisoft i Oslo. I tillegg kommer min erfaring fra arkitektkontor, tips og triks fra kolleger, Graphisofts hjemmeside, prøving og feiling, bøker, support fra Graphisoft, masse tegning hjemme og på kontoret og ikke minst nysgjerrighet. Hvordan kan jeg få til det, eller det, eller det? Hvorfor blir det sånn og ikke sånn? Det er alltid noe nytt å lære, eller finne ut av og kjempegøy og lykkes etter å ha strevd en stund!

Ditt Tegnekontor holder til i Sandefjord. Jeg kommer hjem til deg på befaring og tar en prat om du ikke bor altfor langt unna. Dersom du bor for langt borte, fungerer det utmerket å sende meg skisser, bilder, ideer, tanker og beskrivelser på mail, så kontakter jeg deg. Sammen finner vi gode løsninger!

NYLIGE PROSJEKT

Pin It on Pinterest