Tilbygg og fasade

Enebolig med tilbygg
og nytt inngangsparti

Prosjektbeskrivelse

Eneboligen er opprinnelig bygget på 60 tallet. Nye eiere ønsker å bygge den om med ny planløsning og to tilbygg. I tillegg skal en liten balkong innlemmes i stuen og det skal bygges terrasse utenfor stuen. Det ene tilbygget skal inneholde nytt inngangsparti med hall/entre, vaskerom og toalett. Hallen skal ha godt med garderobeplass. Tilbygget skal senkes 0,5 m fra eksisterende gulvnivå for å dempe nåværende høye grunnmur slik at det ikke blir så mange trinn opp fra utsiden. Innvendig blir det 3 trinn. Garderobeløsningen er tegnet som «walk-in» med åpning fra hallen. Her er også vindu for å slippe inn lys. Vaskerommet har godt med skapplass + utgang til hagen.

Det andre tilbygget er en forlengelse av nåværende bolig. Tilbygget er 4 m langt og i hele husets bredde. Her er det idag to soverom og et knøttlite bad. Badet og soverommene er utvidet og det er i tillegg tegnet walk-in-closet på hovedsoverommet.

Veggen mellom kjøkken og stue er fjernet på tegningen slik at det blir et stort åpent rom med kjøkkeninnredning på langveggen og kjøkkenøy med sitteplasser. Spisestuen står der det nå er balkong. Denne skal innlemmes i stuen.

Stor terrasse med trapp til hagen utenfor stuen mot vest.

Plantegninger