tilbygg og fasade

Påbygg til eldre enebolig

Prosjektbeskrivelse

Denne eneboligen er bygget i 1947 over to plan med kjeller. 2.etasje fungerer dårlig med lav takhøyde og lite funksjonell planløsning. 2.etasje er i tillegg kun over hovedhuset. Kunden ønsker å bygge helt ny 2.etasje med full takhøyde og en planløsning som fungerer. De ønsker også påbygg over den delen av huset som kun er over ett plan.

I den nye 2.etasjen er det blitt plass til 4 store soverom, ett med walk-in-closet, loftstue og bod. Loftstuen og to av soverommene er tegnet som en egen avdeling med dør til gangen. Dette er barneavdelingen med direkte inngang til soverommene fra loftstuen. Det er også bod i denne avdelingen. Loftstuen er tegnet med et langt skrivebord under 3 små vinduer (se fasade nord).Her kan barna gjøre lekser og sitte med data. Under hjørnevinduene er det sofakrok med TV midt imot. Loftstuen er tegnet med åpen himling og to takvinduer.

Fra gangen er det inngang til et soverom på hver side av trappen. Det ene soverommet har walk-in-closet. Det andre har skyvedørsgarderobe i vinkel + hjørnevindu. Fasadene er tegnet med nye vinduer. Trappen ved inngangsdøren er snudd slik at adkomsten blir enklere samtidig som det åpner opp og ser mer innbydende ut. Tegnet også et lite takoverbygg her. 3D tegningene viser hvordan det kan bli. Fint, ikke sant? Kunden får tegningene også i snitt + inntegning på situasjonskart. Dette viser jeg ikke her.

Plantegninger