tilbygg og fasade

Tilbygg med vinterhagestue

Prosjektbeskrivelse

Dette oppdraget var tegning av tilbygg med vinterhage og takterrasse. Boligen er forholdsvis ny med fine terrasser rundt som ble en del av helheten. Tilbygget har en hagestuedel og en overbygd uteplass med badestamp. Hagestuen har skyvedør til uteplassen og foldedører mot terrasser. På veggen mot huset er det tegnet inn minikjøkken med oppvaskbenk og kjøleskap. Det er god plass til spisebord og en liten sofagruppe. Innvendig areal på hagestuen er 27 m2.

Den overbygde uteplassen er tegnet med badestamp og har et areal på ca 14 m2. Takterrasse over hele tilbygget med glassrekkverk rundt. Tilgang til takterrassen via trapp fra nåværende markterrasse. Arealet er 46 m2 og har rikelig plass til sittegruppe og solstoler.

Fasadene viser tilbygget med foldedører, takterrasse og badestamp. 3D tegningene gir et enda bedre inntrykk av hvordan det kan bli.

I «tegningspakken» kundene mottar, er plantegningen påsatt hovedmål, snitt-tegninger med mål leveres også + inntegning på situasjonskart. Dette viser jeg ikke på nettsiden.

 

Fasade sør

Fasade nord

Fasade vest

Perspektiv som viser tilbygg og uteplass med badestamp

Plantegninger