tilbygg og fasade

Tilbygg og påbygg til hytte

Prosjektbeskrivelse

Hytteprosjekt er alltid gøy å jobbe med. Denne kunden ønsket tilbygg og påbygg til en hytte ved sjøen. Hytta er opprinnelig 45 m2 over ett plan med 70 cm lavere stuenivå. Kunden ønsket å utvide stuen med tilbygg mot øst. Hovedhytta skulle også få tilbygg mot øst. For å få flere soverom + takterrasse mot sjøutsikten tegnet jeg påbygg over hovedhytta + over hovedhyttas nye tilbygg.

Planløsningen til hytta ble tegnet om i 1.etasje med inngang fra baksiden, større bad, soverom og kjøkken med trapp til 2.etasje. Fra kjøkkenet er det trapp ned til stuenivået. Kjøkken og soverom har hjørnevinduer som gir flott utsyn til skjærgården utenfor. I 2.etasje ble det plass til to soverom og loftstue med utgang til takterrasse.

Takterrassen er tegnet med glassoverbygg og rekkverk med glasspaneler. Soverommene i 2.etasje er tegnet med tilsvarende hjørnevinduer som i 1.etasje.

Fasade nord viser inngangsdør og smale vinduer i kjøkken og loftstue.

Fasade sør er fasaden mot sjøen med mye glass i stuen, kjøkken og soverom + soverom og loftstue i 2.etasje. Her vises også takterrassen.

Fasade vest viser kjøkkenvinduer og skyvedører fra stuen i 1.etasje og soveromsvinduer + takterrasse i 2.etasje.

Fasade øst viser stuevinduer og soveromsvinduer i 1.etasje og soveromsvinduer + takterrasse i
2.etasje.

Fasade vest viser kjøkkenvinduer og skyvedører fra stuen i 1.etasje og soveromsvinduer + takterrasse i 2.etasje. Fasade øst viser stuevinduer og soveromsvinduer i 1.etasje og soveromsvinduer + takterrasse i 2.etasje.

Med tilbygg og påbygg blir hytta dobbelt så stor, med bedre funksjonalitet og utnyttelse. Sjøutsikten er prikken over i en! Kunden får tegningene med hovedmål, snittegninger + inntegning av tiltaket på situasjonsplan. Dette viser jeg ikke her.

 

Plantegninger