Tilbygg til gammelt hus

Prosjekt Beskrivelse

Oppdraget her var tegning av to tilbygg til et gammelt koselig hus. Det finnes ikke eksisterende tegninger, så her ble det oppmåling så langt det lot seg gjøre.

Kunden ønsket et stuetilbygg med vinduer og dører i gammel stil. Tilbygget er tegnet ca 25 m2 og er møblert med sofagruppe, tv og spiseplass. Inngang med doble glassdører til eksisterende stue og utgang til terrasse og bakhage med henholdsvis dobbel og enkel dør. Tilbygget er over et plan og taket er tilpasset vinduene i 2.etasje i forhold til takvinkel. Med samme takvinkel som huset vil det bli for høyt.

Tilbygget på inngangssiden er over to plan med overbygg over inngangsdøren. Tilbygget er en utvidelse av inngangspartiet der trappen er inkludert i entreen. Godt med garderobeplass langs hele den ene veggen. Utgangsdøren har sidefelt som gir mye lys i rommet. I 2.etasje er eksisterende rom utvidet.

Fasadene er holdt i samme stil som huset. Taket over stuetilbygget har ikke samme vinkel som huset, men her er det allerede et tilbygg fra tidligere som bryter med fasaden.

3D tegningen viser huset med tilbyggene, og jeg synes det ser veldig fint ut.

Fasade Sør

9

Fasade Nord

8

Fasade Øst

9

Fasade Vest

8

Hus før tilbygg

7

Plantegning

9

Pin It on Pinterest