Liker du rødt hus i gammel stil? Da må du ta en kikk på dette.

Persp 5

Huset er tegnet på skrå tomt med kjeller, og vises i to varianter. Variant 1 har  kjellerplan med 1-2 soverom, bad, bod og kjellerstue. Variant  2 har hybelleilighet  med egen inngang. Leiligheten inneholder 2 soverom, bad/vaskerom, bod, vf og åpen kjøkken/stue løsning. Se tegninger under.

Rødt hus med hybel

Hovedplan i variant 2 har 3 m2 bod på hovedplanet og får en litt annen planløsning. Loftsetasjen er lik i begge variantene med unntak av trappen som er endret.

På hovedplanet er det tegnet et utbygg på hver side av bygningskroppen samt et utbygg i front. Utbyggene inneholder inngangsparti på den ene siden og spisestue/spiseplass på den andre siden. I front er utbygget en del av stuen. Over spiseplassen er det balkong med utgang fra et soverom. Se tegninger under.

Rødt hus

Loftsplanet har 3 soverom og bad. Rommene har skråtak, se stiplet linje på plantegning. Hovedsoverommet har takopplett. Forskjellen på dette planet er trappen. Se tegninger under.

Rødt hus1-001

Bruttoareal på kjellerplan er 68,4 m2, på hovedplan 82,2 m2 og på loftsplan 35,6 m2 . Bruttoarealet på loftsplan er målt fra 1,9 høyde ved skråtakene. Husets største lengde er 12 m og største bredde 9,8 m.

Et koselig hus med mange muligheter. Det kan også tegnes uten kjeller med hoved- og loftsplan som i variant 2. Fasade 1 er litt forskjellig i de to variantene mens øvrige fasader er like. Fasade 3 er også vist med garasje. Se fasadetegninger under.

Kollasjer2-001

 

 

Fasade 2

 

 

Fasade 3

 

 

Fasade 4

Pin It on Pinterest