Velkommen til bloggsiden min! Her vil jeg fortløpende legge ut tegneprosjekt, både det siste jeg har tegnet og tidligere prosjekt. En del prosjekter er vist på websiden under de forskjellige kategoriene, og det vil snart bli lagt ut to-tre prosjekt til der. Jeg vil i hovedsak legge ut prosjektene her på bloggen. Prosjektene er veldig varierte noe som gjør jobben min spennende. Ingen prosjekt er like, noen er enkle å tegne, mens andre krever mer tankearbeid. Å finne fram til gode planløsninger synes jeg er noe av det morsomste.

Jeg vil også blogge litt om ting som har med bolig, hage og interiør å gjøre. Disse tre tingene henger på en måte sammen. Ikke alle har hage eller har mulighet til hage, men for dem som har, kan det være spennende å ta med seg noen elementer fra interiøret ut på terrasse og i hage.

I de tilfeller jeg har mulighet og kunden ønsker det, vil jeg blogge litt om prosjekter underveis i byggeprosessen. Det er spennende å følge et prosjekt fra tegning til ferdig bygg. Der kunden skal gjøre endringer på eksisterende bolig, enten ved tilbygg, påbygg eller ominnredning, er det gøy å ta bilder før, under og etter for å se forandringen.

Mange synes det er vanskelig å lese en tegning. Hva betyr alle symbolene og hvordan vil det se ut i virkeligheten? En 3D tegning gir et godt visuelt inntrykk og er ofte avgjørende for hvordan en velger en løsning. Jeg vil blogge om dette i et senere innlegg.

Plantegning

Bilde viser plantegning av en hytte. Denne blir etter hvert lagt ut på websiden i kategorien hytter og fritidsboliger.

Pin It on Pinterest